У Тернополі потрібно оцінити два об’єкти

У Тернополі потрібно оцінити два об’єкти

15.12.14 13:22 0 758
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість двох об'єктів державної власності у Тернополі. На вул. Текстильній, 30 це частина приміщення складу площею 61,1 кв.м в будівлі, що перебуває на балансі Тернопільського міжрайонного управління водного господарства. На вул. Руській, 56 – частина технічного поверху для встановлення контейнера площею 5 кв.м та кабель росту площею 2 кв.м; чотири антено-місця загальною площею 4 кв.м, кабель рост площею 16 кв.м навчального корпусу №1, що на балансі ТНТУ ім. І. Пулюя.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 25 грудня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно вартості й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 18 грудня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 49(846) за 10 грудня 2014 року.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ