ДЕРЖАВТОІНСПЕКЦІЯ ВОЛИНІ ЗАКЛИКАЄ ВОДІЇВ НЕ ЗАЛИШАТИ АВТОМОБІЛІ НА СТИХІЙНИХ АВТОСТОЯНКАХ!

ДЕРЖАВТОІНСПЕКЦІЯ ВОЛИНІ ЗАКЛИКАЄ ВОДІЇВ НЕ ЗАЛИШАТИ АВТОМОБІЛІ НА СТИХІЙНИХ АВТОСТОЯНКАХ!

15.12.14 16:07 0 708
Останнім часом правоохоронці фіксують збільшення кількості незаконних заволодінь автомобілів та крадіжок із транспортних засобів.

Варто відзначити, що нерідко самі автовласники сприяють крадіям. Зокрема начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук звернув увагу на те, що найбільше пограбувань відбувається у темну пору доби і на стихійних стоянках біля будинків:

– Безумовно, автомобіль має бути застрахований. Окрім того, намагайтесяпаркувати авто на стоянках, які перебувають під цілодобовою охороною, або в гаражі. На сьогоднішній день фактично в усіх спальних районах такі стоянки функціонують. Якщо ж ви все ж вирішили залишити авто на ніч у дворі або поблизу, то уважно огляньте територію, на якій припаркувалися, уявіть, як ця територія виглядає вночі з точки зору безпеки. Бажано, щоби місце було добре освітлюване і за можливості не «глухе».

Також він звернув увагу водіїв на те, що, залишаючи машину біля торгового центру, де чимало транспортних засобів, не варто покладатися на охорону та камери відеоспостереження. Саме цей фактор якраз і спрощує завдання злодіям, адже їм вдається «провернути» свою справу непомітно.

Окрім того, водіям радять носити ключі від машини і брелок сигналізації на різних зв'язках: якщо викрадуть один із предметів, то скористатися ним буде непросто.

Будьте спостережливі та уважні – це дозволить уникнути неприємностей.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Міліціонери Рівненського ...

КОМЕНТАРІ