Частину коштів від прокату «Бабая» перекажуть на потреби дітей переселенців

Частину коштів від прокату «Бабая» перекажуть на потреби дітей переселенців

16.12.14 14:56 0 693
З кожного проданого квитка на перший повнометражний український мультфільм «Бабай» одна гривня буде перерахована на потреби дітей переселенців.

Про це йдеться на офіційному сайті Держагентства України з питань кіно.

Як йдеться у повідомленні, «Бабай» виходить на широкі екрани 18грудня. Його показуватимуть у майже сотні кінотеатрах України. Також, одночасно з Україною, прокат почнеться в Росії, Білорусі та Казахстані.

Створення 70-хвилинного мультфільму «Бабай» (робоча назва «Хто боїться дядечка Бабая?») профінансувало Державне агентство України. На проект витратили 7 млн 99 тис. грн.

Ролі у ньому озвучували відомі актори театру і кіно, серед яких і Остап Ступка, і Ірма Вітовська, і Борис Георгієвський, і Володимир Данилець. Діалоги корегувала письменниця Софія Андрухович, надаючи їм більш автентичного і сучасного вигляду.

Як зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко, «вихід цього анімаційного фільму є дуже важливим для українського кіно, особливо в сучасних умовах кризи і війни на Сході: не зважаючи ні на що, українське кіно виходить і кіно це різноманітне і є для різних аудиторій і різного віку».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запрошення до участі у ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ