Діалог з громадськістю - один із пріоритетних напрямків Івано-Франківської міліції

Діалог з громадськістю - один із пріоритетних напрямків Івано-Франківської міліції

16.12.14 08:04 0 695
Керівник міліції громадської безпеки Івано-Франківського міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Володимир Гаврилаш зустрівся з активом приміського села Крихівці і провів прийом громадян.

На цій зустрічі були присутні сільський голова Василь Влашин і представники громадських формувань, котрі надають допомогу міліціонерам у забезпеченні охорони громадського порядку. Її розпочав начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів Івано-Франківського міськвиконкому Богдан Маланюк, який запропонував присутнім заслухати звіт дільничного інспектора міліції про стан правопорядку на селі.

Лейтенант міліції Роман Бабецький розповів про проведену ним профілактичну роботу з особами, які перебувають на обліку в міліції, відвідання неблагополучних сімей, співпрацю з громадськістю.

Під час прийому жителі Крихівців зверталися до заступника начальника Івано-Франківського МВ УМВС Володимира Гаврилаша з різними питаннями, які їх хвилюють, зокрема щодо заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім на автозаправній станції. Всі, хто звертався за допомогою, отримали кваліфіковані відповіді та консультаційну допомогу. Володимир Гаврилаш запевнив, що жодне із звернень не залишиться без уваги, і по кожному буде прийняте відповідне рішення.

На завершення зустрічі сільський голова Василь Влашин відзначив роботу дільничних інспекторів міліції в забезпеченні правопорядку на території села та побажав їм успіхів у роботі.

СЗГ УМВС України

Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільським ...
Наступна новина: Хмельниччина: кам'янецька ...

КОМЕНТАРІ