Чернівецька область: на пожежах,які виникли за останні 3 доби,загинуло 2 людей

Чернівецька область: на пожежах,які виникли за останні 3 доби,загинуло 2 людей

16.12.14 14:51 0 819
За останні 3 доби у Чернівецькій області сталося 5 пожеж, внаслідок яких загинуло 2 людей. Так, у селі Подвір'ївка Кельменецького району під час пожежі в житловому будинку загинув домовласник, чоловік 1986 року народження. Як виявилося, він проживав сам. Мешканці сусідніх будинків зайшли до чоловіка додому і виявили його вже без ознак життя. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки пожежа самоліквідувалася. Вогнем знищено постільні приналежності. Причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління самим загиблим. Тіло домовласника направлено на судово-медичну експертизу в місто Сокиряни для встановлення причини смерті.

Ще одна людина загнула в селі Щербинці Новоселицького району під час пожежі в житловому будинку. Домовласник, чоловік 1952 року народження проживав у будинку сам. Сусіді помітили, що з вікон будинку іде дим. Люди відразу зайшли всередину і виявили чоловіка вже без ознак життя. На той час пожежа самоліквідувалася, тому пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися. За попередньою інформацією, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем під час паління самим домовласником.

З початку року у Чернівецькій області сталося 639 пожеж, на яких загинуло 30 людей, з яких 2 дитини. Ще 19 громадян були травмовані. Управління ДСНС України у Чернівецькій області застерігає людей: людський фактор залишається основною причиною виникнення пожеж! Дотримання правил пожежної безпеки не вимагає від людей жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна врятувати людське життя та майно.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 73 тис. сосен та 140 тис. ...
Наступна новина: Запрошення до участі у ...

КОМЕНТАРІ