Група буковинських автоінспекторів виїхала на Луганщину

Група буковинських автоінспекторів виїхала на Луганщину

16.12.14 10:01 0 649
На території УДАІ УМВС України в Чернівецькій області загін, очолюваний начальником відділення ДАІ Сокирянського району майором міліції Романом Бандуряком, провели у дорогу керівники автоінспекції, колеги по службі, рідні і близькі. Це вже п'яте відрядження працівників ДАІ Буковини на Схід України.

Як і попередники, наші земляки забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху, громадський порядок у місцях призначення. Передбачається, що службу вони нестимуть у місті Рубіжне, де уже завтра вранці мають замінити своїх колег з Івано-Франківщини.

Всього у загоні 15 службовців із взводів дорожньо-патрульної служби та відділень ДАІ Заставнівського і Новоселицького районів.

Особовий склад забезпечений зимовим обмундируванням, теплою захисною формою, споряджений відповідним озброєнням.

Керівництво автоінспекції подбало також про доставку харчів, які приготували для хлопців їхні родини. Для цього з господарства автоінспекції виділено мікроавтобус.

На стройовому плацу кожного члена екіпажу благословив священнослужитель.

Відповідаючи на питання про готовність до виконання відповідального завдання, врахування при цьому досвіду команд ДАІ, які вже побували у зоні АТО, інспектор ДПС прапорщик міліції Віктор Платон (на фото), якого проводжали дружина і двоє дітей, сказав, що і він, і його колеги готові нести службу самовіддано, зі знанням справи. А допомагатиме їм у цьому розуміння того, що захищатимуть вони мир і спокій в Україні, майбутнє своїх дітей.

Довідково

Як інформує Вікіпедія, назва міста обласного підпорядкування Рубіжне походить від однойменного села, заснованого запорожцями як застава від набігів татар на рубежі Слобідської України і «Дикого поля».

Місто розташоване на лівому березі річки Сіверський Донець поруч з Сєверодонецьком і Лисичанськом.

20 липня 2014 року під час антитерористичної операції проти проросійських убивць і мародерів до міста вступили українські частини. У центрі Рубіжного було піднято найбільший прапор України на Луганщині.

Прес-служба УДАІ УАВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківську за ...

КОМЕНТАРІ