Правоохоронці затримали буковинця,котрий обікрав крамницю і кафе

Правоохоронці затримали буковинця,котрий обікрав крамницю і кафе

16.12.14 11:56 0 698
Зловмисник перебував у розшуку за скоєння злочинів пов'язаних із незаконним обігом наркотиків, а попався міліціонерам на крадіжках.

До міліції звернувся 38-річний чернівчанин. Чоловік повідомив, що із приміщення його крамниці зникло 6500 гривень. Співробітники Першотравневого райвідділу міліції оперативно прибули на місце виклику. Обстеживши територію, правоохоронці з'ясували, що до магазину зловмисник проник шляхом віджиму металопластикового вікна. Крадій позривав камери відеоспостереження. Однак відеозапис зберігся, тож особу зловмисника вдалося встановити одразу.

Ним виявився, 25-річний молодик. До того ж парубок неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та перебував у розшуку за злочини, пов'язані із торгівлею наркотиків.

Затримати крадія вдалося наступного дня. Хлопець проник до кафе у Садгорі та намагався викрасти майже 2 тисячі гривень і матеріальні цінності на суму понад 1500 гривень. На місце виклику прибули працівники недержавної охоронної агенції та слідчо-оперативна група Садгірського райвідділу міліції, котрі й затримали зухвалого крадія.

За даними фактами відкритті кримінальні провадження, передбаченні ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України молодика поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ