Гостювання буковинки закінчилось для неї кримінальним провадженням

Гостювання буковинки закінчилось для неї кримінальним провадженням

16.12.14 15:46 0 712
Працівники міліції знайшли крадійку, котра поцупила з помешкання чоловіка майно на загальну суму понад 4800 гривень.

До Заставнівського райвідділу міліції звернувся 32-річний мешканець села Товтри. Чоловік повідомив, що малознайома жінка, перебуваючи у нього в гостях, поцупила з помешкання ювелірні вироби, два стільникових телефони, годинник, флеш-картку, жіноче плаття, навушники від мобільного телефону та грошові кошти в сумі 800 гривень.

На місце події одразу виїхали працівники міліції. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 29-річна чернівчанка, котра раніше не мала проблем із Законом та не притягалась до кримінальної відповідальності.

Як з'ясувалось, чоловік розлучився із своєю дружиною та вирішив завести нове знайомство. Прогулюючись селом він зустрів жінку, котра одразу йому припала до душі. Потерпілий вирішив запросити молоду панянку в гості до свого помешкання. Зайшовши до оселі залицяльника зловмисниця побачила дорогі речі. І як тільки новий товариш вийшов з будинку на кілька хвилин по особистим справам, крадійка поцупила майно та втекла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: 4 популярных способа ...

КОМЕНТАРІ