На Вінничині 15 пічок-буржуйок для обігріву бійців "Азову" виготовили літинські міліціонери

На Вінничині 15 пічок-буржуйок для обігріву бійців "Азову" виготовили літинські міліціонери

16.12.14 09:29 0 605
Дізнавшись, що один з жителів Літинського району несе службу у Маріуполі в складі батальйону «Азов», а командир місцевого громадського формування «Правопорядок» при Журавенській сільській раді Валерій Забур'янов шукає помічників у виготовлені пічок-буржуйок для військових, літинські міліціонери вирішили допомогти. 15 буржуйок, які обігріватимуть бійців «Азову», днями були відправлені на Схід.

Інформацію про необхідність допомогти керівнику місцевого громадського формування у виготовленні пічок для українських захисників літинські міліціонери Вадим Голота, Ігор Олійник, Сергій Бабенко, Роман Польгун та Сергій Касіянчук дізналися з соцмережей у Інтернеті. Зателефонували до командира формування та взялися за справу.

Об'єднавши зусилля, командир громадського формування Валерій Забур'янов та п'ятеро міліціонерів з металевих балонів виготовили 15 пічок-буржуйок та відправили у зону АТО бійцям «Азову».

Міліціонери сподіваються, що виготовлені ними буржуйки нададуть захисникам України трохи тепла, а хвилини їхнього відпочинку стануть комфортнішими.

Не залишилась осторонь проблем бійців, які на Сході захищають цілісність та суверенність країни, громада Літинщини. Люди передали військовим теплі речі, засоби гігієни та продукти харчування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Хмельниччині зібрано ...

КОМЕНТАРІ