На Вінничині курильну суміш вилучили шаргородські борці з незаконним обігом наркотиків у 25-річного чоловіка

На Вінничині курильну суміш вилучили шаргородські борці з незаконним обігом наркотиків у 25-річного чоловіка

16.12.14 08:06 0 573
Близько 350 грамів курильної суміші «Юкатан Фаєр» у жителя села Пеньківка вилучили оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Чоловік зберігав паперовий згорток з подрібненою речовиною у внутрішній кишені куртки.

Під час несення служби працівниками шаргородської міліції на вулиці був зупинений мешканець одного з сіл району. В ході поверхневого огляду в чоловіка виявили та вилучили близько 350 грамів курильної суміші - речовини рослинного походження з ароматизатором.

За словами затриманого, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки, курильну суміш він придбав в обласному центрі у невідомого чоловіка.

Вилучену речовину правоохоронці передали на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції. У разі виявлення у суміші наркотичної чи психотропної речовини, винна особа нестиме кримінальну відповідальність згідно із чинним законодавством.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник внутрішньої ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ