На Вінничині міліціонери розслідують обставини автопригод,у яких постраждали пішохід та водій іномарки

На Вінничині міліціонери розслідують обставини автопригод,у яких постраждали пішохід та водій іномарки

16.12.14 15:58 0 662
У автопригодах, які стались минулої доби у Хмільницькому районі постраждали двоє людей. Водій автомобіля «ВАЗ» допустив наїзд на пішохода, а водій позашляховика зіткнувся з деревом.

13 грудня о 08.30 годині на автодорозі «Бердичів-Хмільник-Літин» поблизу села Уланів, 29-річний водій автомобіля «ВАЗ 21043» не впоравшись з керуванням, допустив наїзд на пішохода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 49-річна жінка з переламами обох ніг була госпіталізована до Хмільницької районної лікарні. Цього ж дня в селі Пагурці 24-річний водій автомобіля «Mitsubishi Outlander» не впоравшись з керуванням, виїхав на обочину та зіткнувся з деревом. В результаті автопригоди водій позашляховика отримав тілесні ушкодження та був також госпіталізований до Хмільницької лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ