У Волинській області на підтримку сім’ям загиблих у зоні АТО бійців-добровольців

У Волинській області на підтримку сім’ям загиблих у зоні АТО бійців-добровольців

16.12.14 17:23 0 696
На превеликий жаль, досі відсутня нормативно-правова база, яка б остаточно врегулювала питання виплати матеріальної компенсації сім'ям загиблих бійців добровольчих батальйонів. Попри суспільний інтерес до питання, юридичні нюанси так і не виписано.

Багато волинських сімей в особі сина чи чоловіка - втратили годувальника. Саме їм, як ніколи, потрібна фінансова допомога. Обласна влада робить усе можливе, зокрема в казни Волині виділено по 100 тис. грн кожній із родин. А таких на Волині -13.

Так, захищаючи цілісність та незалежність держави, загинули бійці добровольчого батальйону «Азов» Андрій Снітко, Андрій Федчишин та Ігор Сливка, боєць «Донбасу» Володимир Пушкарчук та роти «Світязь» Володимир Іщук, добровольці Збройних Сил України Ігрор Філіпчук, Рустам Хамраєв, Сергій Шостак, Олег Михайлов, Сергій климчук, Микола Королько, Олег Вишневський та Андрій Атаманчук.

голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до працівників обласної державної адміністрації, облради та районних державних адміністрацій з пропозицією перерахувати одноденний заробіток родинам загиблих бійців добровольчих батальйонів.

Окрім того, частину коштів спрямують на лікування пораненому в зоні АТО волинянину Арсенові Боярчуку, який зараз перебуває в львівському госпіталі.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Хомко: ...
Наступна новина: Серед регіонів України ...

КОМЕНТАРІ