Три філії ДП «Волинський облавтодор» укрупнили

Три філії ДП «Волинський облавтодор» укрупнили

16.12.14 16:12 0 702
Цього року волинські дорожники працюють в умовах суворої економії.

Аби ДП «Волинський облавтодор» не було збитковим, вирішили провести оптимізацію його роботи. Так три філії підприємства приєднали до інших підрозділів: Іваничівський райавтодор - до Володимир-Волинської філії, Камінь-Каширський – до Старовижівської, Маневицький – до Маневицької ДЕД. У процесі оптимізації скоротили 138 працівників, заощадивши, таким чином, на наступний рік більше чотирьох мільйонів гривень. Про це в ході оперативної наради поінформував директор ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков.

- Ми пішли на цей крок із метою зменшення витрат на управлінський апарат. Відбулося скорочення переважно інженерно-технічних працівників, економістів, бухгалтерів. Так як цьогорічний обсяг робіт, порівняно з попереднім роком, істотно зменшився, укрупнення філій надає відчутний економічний ефект для підприємства, - наголосив він.

У свою чергу, директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка підтвердив, що завдяки укрупненню райавтодорів вдалося збільшити економічні показники підприємства.

– В середньому Старовижівський райавтодор за 10 місяців виконує роботи на півмільйона гривень щомісяця, в той час як Камінь-Каширський – всього 153 тисяч гривень, при однаковій кількості працівників. При їх об'єднанні об'єм робіт збільшився до мільйона гривень на місяць, - підкреслив Іван Мирка.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик рекомендував головам районів та представникам райдержадміністрацій негайно розпочати робочі зустрічі з керівництвом облавтодору. Аби податки та збори з відокремлених дорожніх дільниць залишалися в місцевих бюджетах – потрібно відпрацювати чіткий механізм взаємодії.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Державтоінспектори ...

КОМЕНТАРІ