У Волинській області поки – без масових відключень

У Волинській області поки – без масових відключень

16.12.14 12:11 0 655
Попри непросту ситуацію з енергоносіями, волиняни не знають, що воно таке – масові й тривалі відключення електроенергії. Про це та чимало інших нюансів, пов'язаних із енергозбереженням, говорили в ході оперативної наради.

- Нам вдається тримати ситуацію в рамках: не допускаємо масових довготривалих відключень, - наголосив Володимир Гунчик. – Є певні напрацювання щодо поставок вугілля. Але й погодні умови поки грають на нашу користь. Гідрометеорологи запевняють, що сильних морозів до кінця року очікувати не слід. Звертаюся до представників влади та населення: зводьте до мінімуму використання нагрівальних агрегатів, що працюють на газу та електроенергії. Зима ж лише починається!

Володимир Петрович звернувся до міських голів та голів райдержадміністрації, аби ті провели наради та проінформували громадськість про важливість проблеми енергозбереження.

- У містах люди відкривають кватирки, що є не припустимим, враховуючи непросто енергетичну ситуацію в країні, - зауважив голова облдержадміністрації. – Має бути розуміння ситуації і жорсткий контроль. Допускаю навіть найрадикальніші заходи.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Вінничині голова ...

КОМЕНТАРІ