Луцьк: свято у юних волейболістів міста

Луцьк: свято у юних волейболістів міста

16.12.14 17:52 0 800
У спортивному залі Луцького НВК № 9 відбувся ІІІ-й відкритий турнір з волейболу серед юнаків 2000 року народження і молодші, з нагоди Дня Святого Миколая, організатором яких щорічно є комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради за підтримки волейбольного клубу “Олюртранс”.

У змаганнях брало участь шістдесят юнаків загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста, а саме: НВК № 9, ЗОШ № 11, гімназії № 18 і гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

В одноколовому турнірі команди виборювали звання найсильніших. Боротьба на майданчику, незважаючи на вік учасників, була запеклою. Доля першого місця і кінцевий результат команд вирішився лише в останній грі між командами НВК № 9 і гімназії № 18. Гра проходила у запеклій боротьбі. Перший сет виграли господарі. У другому — перемогли гімназисти і зрівняли рахунок. Долю матчу визначила третя партія. Вона пройшла у цікавій боротьбі. Зберігши більше сил і не допустивши помилок у кінцівці гри, перемогу з рахунком 26:24 святкувала команда НВК № 9.

У підсумку команда господарів - НВК № 9 (тренер Ігор Кравчук) виборола перше місце. Другими стала команда ЗОШ № 11 (вчитель Леонід Іванюк), а третє — у команди гімназії № 18 (Андрій Ковальчук).

За поєдинками юних волейболістів спостерігали міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови, голова Федерації волейболу Волині Святослав Кравчук, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, президент волейбольного клубу “Олюртранс” Юрій Гупало, технічний директор відкритого чемпіонату міста Луцька з волейболу Сергій Обертас, головний тренер команди “Олюртранс” Ігор Рясик та директор НВК №9 Олександр Дубина.

На урочистому закритті змагань міський голова Микола Романюк привітав з прийдешнім святом учасників турніру і побажав їм в подальшому високих спортивних досягнень. Також він вручив нагороди, призи командам переможцям та призерам змагань і кращим гравцям команд - учасниць, якими стали: Василь Сташук (гімназія № 21 імені Михайла Кравчука), Юрій Савчук (гімназія № 18), Андрій Колядюк (ЗОШ № 11) і Тарас Гапонюк (НВК № 9).

Призами від волейбольного клюбу “Олюртранс” були нагороджені кращі гравці по амплуа: Роман Білотін (НВК № 9, “кращий блокуючий”), Володимир Положевець (НВК № 9, “кращий нападаюіий”) і Максим Олейницький (ЗОШ № 11, “кращий захисник”).

Оскільки турнір відбувався у день Святого апостола Андрія Первозванного, організатори також привітали солодкими подарунками всіх Адріїв, які брали участь у турнірі, серед яких і тренера команди гімназії № 18 Андрія Ковальчука.

Також організатори турніру привітали всіх учасників з прийдешніми новорічно-різдвяними святами і побажали їм в подальшому високих спортивних досягнень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбувся ...

КОМЕНТАРІ