В Луцьку голова облдержадміністрації доручив підготувати новорічно-різдвяні заходи для дітей пільгових категорій

В Луцьку голова облдержадміністрації доручив підготувати новорічно-різдвяні заходи для дітей пільгових категорій

16.12.14 08:34 0 749
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Володимир Гунчик поінформував про поїздку до столиці, під час якої відбулися робочі зустрічі у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, Міністерстві агропромислової політики та продовольства України та Віце-прем'єр-міністром - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадієм Зубком щодо врегулювання проблем на КХП №2; Нововолинської шахти №10 та інші важливі господарські питання.

На нараді обговорили питання роботи в осінньо-зимовий період дорожнього господарства, економного використання газу та електроенергії, погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах області. Володимир Гунчик зазначав, що за останній тиждень ситуація із виплатою заробітної плати суттєво не змінилася. Станом на 12 грудня борг становить близько 10 мільйонів гривень. Серед найбільших боржників він назвав КХП №2, ЛПЕ, ДКП “Луцьктепло”, ПАТ “Електротермометрія”. Він звернувся до міського голови Миколи Романюка з дорученням проаналізувати причини заборгованості на ПАТ “Електротермометрія” і максимально посприяти у вирішенні проблем.

На нараді акцентувалося на важливості проведення новорічно-різдвяних свят для дітей пільгових категорій: дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей -загиблих батьків при виконанні службових обов'язків, дітей потерпілих від аварії на ЧАЕС. Для цих дітей потрібно провести святкові заходи із врученням подаруночків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 16 години відбудеться ...

КОМЕНТАРІ