Інспектори ДАІ Волині вирушили для несення служби на Схід  (+фото)

Інспектори ДАІ Волині вирушили для несення служби на Схід (+фото)

16.12.14 10:24 0 689
15 грудня група працівників Державтоінспекції на чолі із майором міліції Юрієм Віскуновим відбула в зону АТО, аби замінити колег, які протягом місяця працюють у «гарячому» регіоні держави.

– Ми переконані, що, як і попередні групи волинських правоохоронців, які уже повернулися із зони бойових дій, ви зарекомендуєте себе гідними звання офіцера. Професійність та людяність – це ті якості, які допоможуть вам у виконанні обов'язків у зоні антитерористичної операції, – звернувся до присутніх заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Поліщук.

Перед виїздом інспекторів ДАІ благословив священик. Із тривогою в очах проводжали міліціонерів рідні та близькі, хоча, зізнаються, розуміють необхідність такого кроку у цей непростий для держави час.

Керівництво обласного ДАІ побажало правоохоронцям гідно виконати свій службовий обов'язок і живими та неушкодженими повернутися додому. Ця група інспекторів зустрічатиме новорічно-різдвяні свята в зоні АТО. Однак сподіваються, що приказка «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш» їх не стосуватиметься, тож наступний рік вони проведуть у мирній країні разом із рідними.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Світлина Карпат перемогла у ...

КОМЕНТАРІ