У Берегові радилися ветерани міліції з усього Закарпаття

У Берегові радилися ветерани міліції з усього Закарпаття

16.12.14 10:00 0 639
Днями у м.Берегово відбулося розширене засідання обласної ради ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України та голів ветеранських організацій міліції області.

У зібранні взяли участь начальник управління кадрового забезпечення УМВС області полковник міліції Василь Корсак, Берегівський міський голова Золтан Баб′як та заступник голови райдержадміністрації Берегівщини Ференц Бімба.

Вів засідання голова обласної ветеранської організації УМВС Віктор Отовчиць. На зборах були присутні понад чотири десятки осіб, серед яких п'ять представниць прекрасної статі: голова брегівської міської ветеранської організації Лідія Буєвич, голова жіночої ради УМВС області Жужанна Мікловцик, колишній заступник начальника Берегівського РВ УМВС, а нині пенсіонер і депутат Берегівської міської ради Галина Ковач та представниці медичної служби і пенсійного забезпечення УМВС області.

Програма заходу була досить насичена, тривало воно понад три години в приміщенні Берегівського райвідділу міліції. Голови ветеранських організацій з усієї області мали змогу ознайомитися з роботою свого колеги з Берегова Івана Паука. Роботу Івана Васильовича оцінено на високому рівні, його нагороджено грамотою обласної ветеранської організації УМВС за добре поставлену роботу та за друге місце в огляді–конкурсі первинних ветеранських організацій.

Багато теплих та вдячних слів пролунало на адресу ветеранів, які, віддавши довгі роки свого життя служінню в правоохоронних органах, продовжують активно брати участь у громадській діяльності та патріотичному вихованні молодих працівників міліції. За що було нагороджено грамотами обласної ветеранської організації Івана Маркова, Іллю Поповича та Василя Матея.

Медаль «Патріот України» Василь Корсак вручив Берегівському міському голові Золтану Баб′яку.

Не обійшлося і без концерту, ведучою якого була начальник Берегівського міського управління культури Ольга Матей. Бадьорий настрій присутнім підняли аматори міського будинку культури, які розважали гостей патріотичними віршами, піснями та танцями. Вразив учасників заходу вірш, написаний самим Іваном Пауком –

«Слава Україні», який він радо продекламував особисто.

На завершення зібрання учасники вшанували хвилиною мовчання пам'ять 4 загиблих в зоні АТО берегівчан та 18 міліціонерів Закарпаття, які в різні роки віддали своє життя в боротьбі зі злочинністю.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ