В Закарпатській області "На гарячому" інспектори патрульної служби затримали крадія

В Закарпатській області "На гарячому" інспектори патрульної служби затримали крадія

16.12.14 10:56 0 647
Повідомлення про спробу крадіжки з м`ясного магазину до правоохоронців Мукачівського міськвідділу надійшло посеред ночі. На місці вчинення злочину інспектори патрульної служби міліції разом з охороною магазину затримали 49-річного чоловіка, який намагався викрасти з прилавку м`ясні вироби.

На лінію «102» надійшло повідомлення від оператора приватної охорони про спрацювання сигналізації у магазині м`яса по вул.Університетській в м.Мукачеві. На місце події одразу прибули правоохоронці патрульної служби міліції, які «на гарячому» затримали зловмисника.

Як з`ясували працівники міліції, чоловік, оглянувши вітрину, вирішив її розбити, а вже потім викрасти або гроші, або ж м`ясні та ковбасні вироби. Як згодом зізнався сам мукачівець, він майже безшумно розбив скло, грошей не знайшов, тож почав до сумки складати ковбаси. Проте закінчити свій умисел йому не дали правоохоронці, чоловіка затримали під час крадіжки.

Як пояснив чоловік, він з дружиною виховують трьох малолітніх дітей, найменшому – 1,5 року. Жінка не працює, а грошей, які він отримує від тимчасових підробітків автослюсарем – не вистачає. Тож вирішив у такий спосіб «підживитись»...

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На найближчу сесію ...

КОМЕНТАРІ