В Закарпатській області виноградівські дільничні інспектори міліції викрили повій

В Закарпатській області виноградівські дільничні інспектори міліції викрили повій

16.12.14 12:31 0 716
На території Виноградівського району, як і всюди в державі, тепер триває оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Нічне місто».

Мета її – припинення протиправних дій злочинних угруповань, виявлення осіб, причетних до сутенерства, звідництва та утримання місць розпусти, проведення профілактичних заходів щодо осіб, які займаються проституцією, виявлення фактів ввезення, виготовлення, збуту порнографічних предметів та відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості, у тому числі за допомогою мережі Інтернет.

Під час проведення операції «Нічне місто» виноградівські правоохоронці здійснюють перевірку готелів, нічних розважальних закладів та інших місць проведення дозвілля, з метою викриття кримінальних правопорушень зазначеної категорії та притягнення до відповідальності осіб, які займаються проституцією.

Наразі дільничні інспектори міліції Виноградівщини стосовно «нічних метеликів» склали вже 6 адміністративних протоколів за ст.181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (заняття проституцією).

- З метою попередження злочинів і поліпшення криміногенної ситуації на Виноградівщині ми плануємо систематично проводити такі заходи, - наголосив заступник начальника районного відділу – начальник міліції громадської безпеки підполковник Ігор Бігорі.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: провели ...

КОМЕНТАРІ