У Львівській області у Сокалі націоналісті пікетували податкову,вимагаючи відставки її керівника – колишнього "регіонала"

У Львівській області у Сокалі націоналісті пікетували податкову,вимагаючи відставки її керівника – колишнього "регіонала"

16.12.14 15:43 0 793
Сокальські свободівці та активісти молодіжної громадської організації "Сокіл" разом із небайдужими городянами 15 грудня 2014 року пікетували міську податкову адміністрацію, вимагаючи відставки екс-"регіонала" Ярослава Лотоцького.

Як повідомив голова Сокальської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко, декілька десятків пікетувальників тримали плакати із надписами: "Не допустимо реваншу партії "регіоналів!", "Геть Лотоцького з Сокаля!", "Банду – геть!", "Контрреволюції – ні!".

"Громада не може стояти осторонь, коли набирає обертів контрреволюція недобитків Партії регіонів. Саме тому ми вимагаємо відставки головного податківця Сокальщини екс-"регіонала" Ярослава Лотоцького. Ми будемо роботи все можливе, щоби в подальшому не допустити перебування на таких посадах колишніх чи теперішніх "регіоналів", – заявив Ігор Петренко.

Після годинного пікету протестувальників запросили зайти у приміщення податкової, однак Лотоцького на робочому місці не було. Активісти передали екс-"регіоналу" свою головну вимогу – він та його колишні однопартійці-"регіонали" мають залишити високі державні посади.

"У Небесній сотні – шістнадцять свободівців, тому ми не можемо бути байдужими. Ми маємо оберігати їхнє святе ім'я, а також ім'я усіх героїв. Не можна допустити, аби "регіонали й надалі були при владі, адже з їхньої згоди чи за участі вбивали патріотів. Ми не будемо просто мирно ходити і вдавати, що нічого не відбувається, коли ці злодії залишаються на державних посадах!" – повідомив голова Сокальської міської організації ВО "Свобода" Юрій Товарянський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині лише ...
Наступна новина: Гостювання буковинки ...

КОМЕНТАРІ