Правоохоронці Львівщини вкотре вирушили у зону проведення АТО

Правоохоронці Львівщини вкотре вирушили у зону проведення АТО

16.12.14 09:35 0 725
Зведений загін працівників міліції райвідділів Львівщини, 15 грудня, виїхав у зону проведення антитерористичної операції, де вони замінять своїх колег, котрі несуть службу на сході України.

Підтримати та провести героїв, які прийняли рішення захищати країну, прийшли співробітники на чолі з заступником начальника ГУМВС України у Львівській області полковником міліції Сергієм Маруняком та їхні рідні, друзі, колеги.

«Співробітники міліції Львівщини вже не раз доводили, що здатні впоратися з труднощами і вирішити завдання будь-якої складності по забезпеченню безпеки громадян у зоні проведення АТО», - розповів Сергій Маруняк.

Всі 64 міліціонери забезпечені продуктами харчування та усім необхідним для несення служби у польових умовах та для виконання поставлених завдань.

«Задоволений, що поруч зі мною будуть мої підлеглі, яких знаю та яким довіряю, бо сміливості, професійності, патріотизму їм не позичати. Усі вирішили захищати Україну, незважаючи ні на що. Та й ніхто з рідних нікого не відмовляв», - розповів керівник зведеного загону начальник Яворівського райвідділу міліції підполковник міліції Роман Бойко.

Ми бажаємо правоохоронцям Львівщини повернутися здоровими і без втрат з виконання їх надзвичайно складного, небезпечного та вкрай важливого завдання у зоні АТО і завжди пам'ятати про те, що вдома їх чекають діти, родини та ми, чий мир та спокій вони забезпечують ціною власного життя.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: позаду два тури ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ