В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

16.12.14 10:01 0 654
О 12:11 у Чернігові до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Славутицькій, що в районі поселку Астра в обласному центрі. Через 5 хвилин на місце події прибуло два пожежно-рятувальних відділення міста. На час їх прибуття в будинку спостерігалося щільне задимлення. Рятувальники о 12:22 локалізували пожежу, а о 12:44 остаточно ліквідували її. Вогнем пошкоджено частину даху та стіни житлового будинку.

Причиною пожежі стало неправильне влаштування опалювальної печі, а саме димар прокладений через перекриття без додержання необхідних відстаней до горючих конструкцій.

У зв’язку з цим Управління ДСНС у Чернігівській області звертається до громадян з проханням бути обережними при користуванні приладами опалення. Періодично перевіряйте їх справність і надмірно не перегрівайте. Слідкуйте, щоб у димарях та печах не з’являлися тріщини. Для уникнення загоряння спалимих речей від теплового впливу, не розміщуйте їх ближче метра до приладів опалення. Виконання цих правил дозволить Вам уникнути лиха і зберегти своє життя та майно.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Берегові радилися ...
Наступна новина: Група буковинських ...

КОМЕНТАРІ