У Рівненській області рятувальники навчають громадян основних правил безпечної життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники навчають громадян основних правил безпечної життєдіяльності

16.12.14 09:36 0 721
Рятувальники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно з представниками сільської ради провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору населених пунктів Шпанівської сільської ради, Рівненського району.

У першу чергу вогнеборці звертали увагу на представників категорії ризику, до якої входять одинокі громадяни, пенсіонери, багатодітні родини, а також особи, що зловживають спиртними напоями.

Основна мета заходу попередження виникнення пожеж, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення елементарним правилам пожежної безпеки в побуті особливо у зимовий період.У ході рейду громадянам було вручено листівки, плакати та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки. Основна увага зверталася на стан пожежної безпеки в житлових будинках.

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області звертається до усіх мешканців з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером "101".

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ