У Чернівцях 11-річна дівчинка потурбувалася про "благополуччя" батьків на 100 тисяч гривень

У Чернівцях 11-річна дівчинка потурбувалася про "благополуччя" батьків на 100 тисяч гривень

17.12.14 16:29 0 689
Невідома жінка пообіцяла довірливій дитині достаток у сім'ї, якщо вона виконає один ритуал. У результаті з помешкання батьків дівчинки зникли ювелірні вироби на значну суму.

Про зникнення коштовностей на суму майже 100 тисяч гривень, до Шевченківського райвідділу міліції повідомила 41-річна мешканка обласного центру. Працівники міліції прибули на місце виклику, щоб встановити обставини зникнення ювелірних виробів та знайти зловмисників.

Як з'ясувалося, до виманювання грошей, шахрайка залучила іншу дівчинку такого ж віку. Дитина на вулиці познайомилася із донькою потерпілих. Дівчатка гралися неподалік будинку. Шахрайка підійшла до дітей, під час розмови дізналася, що вдома нікого немає, тож вирішила скористатися ситуацією. Жінка запевнила довірливу дівчинку, якщо вона загорне всі гроші та ювелірні вироби у рушник та заховає їх, то в будинок одразу прийде благополуччя, достаток, а батьки не будуть хворіти.

Маленька господиня погодилась виконати всі рекомендації невідомої жінки, а нова подружка дівчинки зголосилася допомогти виконати ритуал. Вдома дівчата згорнули всі коштовності та заховали під ліжко. Однак подружка попросила принести більший рушник. Як тільки дівчинка пішла до іншої кімнати, мала зловмисниця забрала ювелірні вироби та згодом попрощалася із товаришкою. Дитина навіть не зрозуміла, що стала жертвою шахрайства.

Наразі працівники міліції вживають всіх заходів, аби знайти зловмисниць. Кому ж відома будь-яка інформація, щодо даних осіб або ви стали їх жертвою, просимо негайно повідомити до найближчого райвідділу міліції чи на спецлінію «102».

А правоохоронці рекомендують батькам навчити дітей елементарних правил безпеки. Поясніть їм, що не варто спілкуватися із незнайомими людьми на вулиці, а тим більше, запрошувати незнайомців додому. Адже ви можете не тільки втратити цінні речі, небезпека може загрожувати життю та здоров'ю вашій дитині.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині виявили 42 ...

КОМЕНТАРІ