В Чернівецькій області путильські міліціонери знайшли крадіїв автомобільних шин

В Чернівецькій області путильські міліціонери знайшли крадіїв автомобільних шин

17.12.14 15:41 0 657
Троє молодиків проникли до гаражного приміщення домогосподарства жінки, звідки поцупили майно на загальну суму 1800 гривень.

До Путильського райвідділу міліції звернулась 41-річна мешканка села Плоска. Жінка повідомила, що невідомі особи шляхом злому навісного замка, проникли до гаражного приміщення її домогосподарства та викрили дві зимові автомобільні шини.

На місце події негайно виїхали працівники міліції. Міліціонери провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли викрити негідників. Зокрема, правоохоронці опитали місцевих мешканців, які повідомили, що бачили підозрілих молодиків, котрі вештались неподалік місця скоєння злочину.

Отримана інформація від громадян допомогла працівникам міліції знайти зловмисників. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки майна причетні троє молодиків віком 21-22-х років мешканці села Черешенька.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Також міліціонери перевіряють причетність хлопців до інших злочинів на території області. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україна – серед ...

КОМЕНТАРІ