Буковинець із товаришем поцупив майно сусідки

Буковинець із товаришем поцупив майно сусідки

17.12.14 12:16 0 640
Двоє чернівчан, аби збагатитися, обікрали мешканку обласного центру на суму майже 15 тисяч гривень. Зловмисники розпоряджалися краденим не довго, їх викрили співробітники Шевченківського райвідділу міліції.

До правоохоронців звернулася 36-річна мешканка Чернівців. Жінка розповіла, що з балкону її квартири зникли кросівки, куртка та велосипед, вартістю 700 доларів США.

З метою розкриття цього злочину працівники карного розшуку райвідділу міліції провели ряд оперативних заходів. У результаті котрих вдалося встановити особи зловмисників.

Як з'ясувалося, до крадіжки причетні 21-річний сусід потерпілої та його 20-річний товариш. Встановлено, що це не перший «кримінальний досвід» парубків, вони раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Під час огляду помешкання старшого зловмисника, міліціонери виявили ще 3 велосипеди. Хлопець запевняє міліціонерів, що двоколісних він купив. Однак правоохоронці підозрюють, що і цей велотраспорт є краденим.

Слідчі Шевченківської РВ УМВС України в Чернівецькій області за фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ