На Вінничині працівники міліції затримали групу підлітків,які з вантажівок викрадали паливно-мастильні матеріали,слюсарний інструмент та магнітоли

На Вінничині працівники міліції затримали групу підлітків,які з вантажівок викрадали паливно-мастильні матеріали,слюсарний інструмент та магнітоли

17.12.14 12:55 0 671
Трьох 17-річних підлітків затримали працівники тульчинської міліції, які з трьох «Кразів», що належать місцевому підприємству, викрали 100 літрів дизельного палива, 5 літрів мастила, слюсарні інструменти та магнітоли. Уся трійця раніше неодноразово потрапляла в поле зору міліції та мала судимості за крадіжки.

До Тульчинського райвідділу міліції звернувся начальник охорони одного з підприємств району з заявою про те, що вночі невідомі особи шляхом вільного доступу з трьох «Кразів», які знаходились біля підприємства, скоїли крадіжку магнітол, слюсарних ключів та паливно-мастильні матеріали.

За словами начальника Тульчинського райвідділу міліції Василя Костишина, на місці правопорушення слідчо-оперативна група міліції зібрала речові докази, які допомогли оперативникам встановити та затримати правопорушників. Залишені відбитки пальців рук, неодноразово потрапляли до міліцейської бази даних та фігурували не в одному кримінальному провадженні, пов'язаному з крадіжками.

Затримали правоохоронці трьох підозрюваних за місцем їх проживання. Ними виявилися 17-річні підлітки, жителі одного з сіл району. У скоєному вони зізнались. Не дивлячись на неодноразові судимості, на шлях виправлення не стали.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Підозрюваним загрожує покарання до п'яти років позбавлення волі.

Наразі працівники міліції перевіряють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ