На Вінничині юні пожежні та Святий Миколай влаштують для дітей-переселенців справжнє свято безпеки

На Вінничині юні пожежні та Святий Миколай влаштують для дітей-переселенців справжнє свято безпеки

17.12.14 14:54 0 690
Пріоритетним завданням для рятувальників ДСНС України завжди залишається навчання дітей правилам безпечної поведінки та залучення їх до здорового і активного способу життя. Маленькі українці, у свою чергу, постійно із задоволенням допомагають рятувальникам дбати про пожежну безпеку у своїй державі.

Саме з метою формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, навчання правилам пожежної безпеки, залучення дітей до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації здорового способу життя вже 20 років поспіль Державна служба України з надзвичайних ситуацій проводить для активних помічників Служби порятунку Фестиваль Дружин юних пожежних (ДЮП). Фестиваль організовується за рахунок благодійних внесків Добровільного пожежного товариства України та проводиться у кожному регіоні країни. Завершується Фестиваль Всеукраїнським етапом, під час якого визначаються кращі із кращих команд юних пожежних.

Цього року, у зв’язку із складною ситуацією в країні, юні учасники Фестивалю звернулися до організаторів з проханням не проводити Всеукраїнського етапу. А на кошти, які були виділені для призового фонду переможців-команд обласних етапів, діти вирішили придбати подарунки для своїх однолітків-переселенців, які, у зв’язку з проведенням на Сході України антитерористичної операції, змушені були тимчасового покинути свої домівки та оселитися в інших регіонах.

17 грудня діти-переселнці із АРК та східних областей України, які наразі проживають і навчаються у м.Вінниці, завітають в гості до рятувальників.

В актовій залі Головного управління ДСНС України у Вінницькій області для них заплановане справжнє свято з нагоди Дня Святого Миколая. Музичні подарунки для малечі підготували естрадно-духовий оркестр Головного управління та одна з кращих команд ДЮП області. По завершенню заходу школярі отримають подарунки від юних помічників рятувальників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ