Слова вдячності від Посла України в Республіці Польща

Слова вдячності від Посла України в Республіці Польща

17.12.14 08:39 0 779
Посол України в Республіці Польща Андрій Дещиця подякував голові облдержадміністрації Володимирові Гунчику.

Слова вдячності за сприяння учасникам марафону «Пробігом на Майдан» Андрій Дещиця висловив у офіційному листі. Андрій Богданович зокрема зазначив: «Посольство України в Республіці Польща висловлює подяку особисто Вам та працівникам Волинської обласної державної адміністрації за сприяння в організації марафону з Варшави до Києва «Пробігом на Майдан», який відбувся 18 – 21 листопада 2014 року з нагоди річниці подій на Майдані».

Також Посол України в Республіці Польща наголосив, що «організатори та учасники марафону відзначили високий рівень організації заходу, а також його підтримки мешканцями Волинської області, що надало події особливого значення і в черговий раз підтвердило єдність українського та польського народів на шляху до спільного європейського майбутнього».

Варто зауважити, що наприкінці листопада цього року слова вдячності за сприяння у проведенні марафону висловила і Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи.

Нагадаємо, учасники марафону рухалася територією області з Варшави до Києва. 19 листопада акція фактично стала маніфестацією пам'яті про героїзм українського народу, виявом протесту щодо російської агресії. До пробігу долучилися відомі польські журналісти та спортсмени.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ