На Волині правоохоронці затримали чоловіка,який згадав про заробіток у стилі буремних 90-х

На Волині правоохоронці затримали чоловіка,який згадав про заробіток у стилі буремних 90-х

17.12.14 10:48 0 746
Зловмисник за вимагання грошей може опинитися за ґратами на термін до семи років.

До працівників карного розшуку звернувся ковельчанин із заявою про вимагання грошей.

Як з'ясували правоохоронці, напередодні біля супермаркету міста між двома компаніями виникла словесна суперечка щодо правил поведінки в громадських місцях. Одна група молодиків продовжила свій вечір відпочинку в бані. Саме туди і приїхав, так би мовити, представник від хлопців, яким зробили зауваження. Зловмисник почав хизуватися своїм кримінальним минулим, погрожував фізичною розправою і забрав у 27- річного ковельчанина технічний паспорт автомобіля. 1500 доларів США – таку ціну виставив 39-літній рецидивіст за повернення документів і збереження легкового транспортного засобу.

– Передача готівки відбулася в одному з місцевих кафе, – розповідає начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Саме там працівники міліції і затримали спритника, який у минулому відбував покарання за скоєння розбою, хуліганства та злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України, тож він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Музичне мистецтво ...

КОМЕНТАРІ