Відбувся “круглий стіл” щодо проведення конкурсу з визначення операторів паркування автотранспорту у м. Луцьку

Відбувся “круглий стіл” щодо проведення конкурсу з визначення операторів паркування автотранспорту у м. Луцьку

17.12.14 11:17 0 688
Відбувся “круглий стіл” щодо обговорення проекту рішення “Про затвердження Положення про проведення конкурсу з визначення операторів паркування автотранспорту у м. Луцьку” під головуванням заступника міського голови Тараса Яковлева. Він нагадав, що під час передостанньої сесії міськради прийняли рішення про концепцію організації паркувань у Луцьку. Виконкому делегували визначити операторів паркування, також була визначена мережа із приблизно 20 місць, де можна здійснювати паркування автотранспорту. Планують залучити до надання послуг з паркування приватні структури. КП «АвтоПаркСервіс» спільно з виконавчими органами Луцькради розробило положення проведення конкурсу.

У його обговоренні взяли участь потенційні учасники конкурсу, директор комунального підприємства”АвтоПаркСервіс” Тарас Бас, депутати міської ради та спеціалісти управлінь: економіки, фінансів та бюджету, транспорту та зв'язку, містобудування та архітектури. Вони обговорили критерії та базові вимоги до проведення конкурсу, внесли поправки до проекту рішення, який буде винесено на розгляд виконавчого комітету міської ради.

Нагадуємо, що проект рішення “Про затвердження Положення про проведення конкурсу з визначення операторів паркування автотранспорту у м. Луцьку” був опублікований у газеті “Луцький замок” та на офіційному сайті міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Fitch підвищив рейтинг ...

КОМЕНТАРІ