Волинська область: рятувальники провели практичне заняття з правил безпеки для керівників дошкільних навчальних закладів

Волинська область: рятувальники провели практичне заняття з правил безпеки для керівників дошкільних навчальних закладів

17.12.14 16:01 0 644
16 грудня у дошкільному навчальному закладі №34 міста Луцька працівники управління ДСНС у Волинській області провели практичне заняття з правил пожежної безпеки, дій на випадок пожеж та різного роду надзвичайних ситуацій та правил порятунку непритомної людини.

Рятувальники роз’яснили посадовцям перелік необхідних організаційних та практичних заходів, що їх потрібно вжити для забезпечення належного стану пожежної безпеки в дошкільних навчальних закладах, зупинились на основних причинах трагічних випадків серед дітей дошкільного віку під час пожеж, на вулиці, в побуті, тощо. Окремою темою для педагогів прозвучали актуальні правила безпеки під час організації та проведення Новорічних та Різдвяних ранків в дитсадках.

В практичній частині уроку для дорослих, рятувальники навчили педагогів порядку використання первинних засобів пожежогасіння, роз’яснили правила їх експлуатації та встановлення.

За допомогою спеціального манекена працівники медичної служби управління ДСНС області навчили присутніх порядку виконання непрямого масажу серця і штучного дихання.

Всім керівникам дошкільних навчальних закладів обласного центру рятувальники вручили методичний посібник «Абетка безпеки», що слугуватиме педагогам в навчальному процесі для прищеплення дітям поважного ставлення до правил особистої безпеки.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ