У Волинській області правоохоронці оперативно затримали "любителів" краденого цукру і зерна

У Волинській області правоохоронці оперативно затримали "любителів" краденого цукру і зерна

17.12.14 08:09 0 704
Тепер зловмисникам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

До чергової частини ківерцівського районного відділу міліції надійшло повідомлення 55-річного місцевого жителя про те, що невідомі особи викрали мішок цукру та чотири мішки пшениці. Працівники сектору дільничних інспекторів міліції провели ряд оперативно-пошукових заходів та встановили, що крадіжку скоїли 26-річна, 41-річний та 42-річний жителі сусіднього села.

Правоохоронці встановили, що пізньої пори зловмисники незаконно проникли до складського приміщення та, зірвавши навісний замок, викрали цукор і зерно. Згодом злодії планували викрадене продати, а гроші поділити і використати на власні потреби.

Працівники міліції перевіряють причетність горе-друзів до вчинення подібних кримінальних правопорушень на території району.

Слідчим відділенням Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років кожному.

Юлія ЛОКОТЬКО,

Ківерцівський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: 18 грудня працівники ...

КОМЕНТАРІ