У Житомирському районі продавчиня обікрала сільмаг,в якому працювала

У Житомирському районі продавчиня обікрала сільмаг,в якому працювала

17.12.14 16:33 0 696
Трохи більше місяця жінка пропрацювала продавцем у продуктовій крамниці. Та одного дня без жодних пояснень за прилавком не з'явилася. Разом з нею, як з'ясувалося, зникли денна виручка та продукти харчування на 2 тисячі гривень.

Про те, що з його магазину, розташованого в одному з сіл Житомирського району, зникли гроші та товар, до міліції повідомив його власник. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Зі слів заявника правоохоронці дізналися, що донедавна за прилавком крамнички працювала 28-річна жінка. Однак одного дня вона просто не вийшла на роботу, нікого не попередивши і не пояснивши, що трапилося.

Власник торгівельної точки ж після її таємничого зникнення виявив пропажу з касового апарату денної виручки у 300 гривень. Довіра роботодавця до дивної продавчині суттєво похитнулася, і про всяк випадок у магазині було проведено ревізію, результати якої викликали у нього обґрунтовані підозри: у магазині не дорахувалися товарів ще на 2 тисячі гривень.

Працівникам міліції не склало труднощів установити місце перебування зниклої продавчині. Розуміючи, що її викрито, вона таки зізналася у крадіжці і розповіла про розроблену ефективну, на її думку, схему додаткового заробітку. Реалізовуючи товар, жінка регулярно клала частину виручки до власної кишені. Аби приховати свої махінації, деякі з товарних чеків просто анульовувала. Відтак, денна виручка нібито і сходилася із вартістю проданих товарів. Реальна картина стала зрозумілою лише після повної інвентаризації у сільмазі.

Як повідомив т.в.о. начальника Житомирського райвідділу міліції Микола Нишпал, відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються усі обставини. За чинним законодавством, подібні дії караються накладенням штрафних санкцій, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі на строк до трьох.

Катерина Грабчук,

Житомирський РВ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Facebook поширюється ...

КОМЕНТАРІ