В Житомирській області жителі Ємільчинського району передають бійцям АТО дрова

В Житомирській області жителі Ємільчинського району передають бійцям АТО дрова

17.12.14 17:37 0 848
Все більше жителів Житомирщини долучається до допомоги нашим землякам-військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції. Люди допомагають тим, чим можуть – збирають гроші на бронежилети, каски і теплий одяг, передають продукти харчування й медикаменти, переказують кошти на лікування поранених бійців. Окрім цього, багато волонтерів із нашої області, ризикуючи власним життям, щотижня відвозять найнеобхідніші речі для військових на схід України. Всіх об'єднує спільне бажання допомогти тим, хто захищає Батьківщину, а також підтримати бойовий дух і патріотичний настрій наших хлопців.

Громада Ємільчинського району теж не залишилася осторонь потреб житомирських військовослужбовців, серед яких є і їхні земляки. Днями в зону проведення АТО жителі Ємільчинщини відправили вантажівку із 600 мішками дров для бійців 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Із настанням холодів бійцям на сході України непросто. Саме тому люди вирішили допомогти їм зігрітися та відчути тепло рідного дому, де на них з нетерпінням чекають. Благодійна ініціатива не залишила байдужими навіть дітей та людей поважного віку. Так пенсіонери із села Вікторівка відправили до райцентру 30 мішків дров машиною, яка доставляє продукти до їх населеного пункту.

А найближчим часом з Ємільчинського району відправлять на схід України ще 700 мішків дров. Цього разу вантажівка відвезе паливо для бійців 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Загалом така благородна справа об'єднала 9 організацій, 6 загальноосвітніх шкіл та 3 дошкільні навчальні заклади. Участь в акції взяли більше 200 жителів району. Всі ці люди переконані, що добрі наміри та вчинки об'єднують та роблять нас сильнішими. А головне, вони довели – навіть маленька в'язка дров може зігріти мужніх захисників, які відстоюють наш спокій та цілісність і безпеку Батьківщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ