Управління Держземагентства у Житомирський області з грудня переходить на електронний документообіг

Управління Держземагентства у Житомирський області з грудня переходить на електронний документообіг

17.12.14 14:22 0 644
Житомирщина в числі шести регіонів України, у котрих з грудня цього року територіальні органи Держземагентства перейдуть на електронний документообіг.

За повідомленням Державного агентства земельних ресурсів України, з 1 грудня 2014 року в управліннях та відділах Держземагентства у Житомирській, Миколаївській, Полтавській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях запроваджується електронний обмін документами. Перехід на електронний документообіг необхідно завершити до кінця місяця.

Згідно з наказом Держземагентства України керівники головних управлінь у цих областях зобов'язані забезпечити використання автоматизованої системи діловодства територіальними органами для отримання та надсилання електронних документів, які не містять інформації з обмеженим доступом.

Таким чином, процес створення та відправлення, одержання та оброблення, зберігання та контролю за своєчасним розглядом документів в електронному вигляді в управліннях і відділах Держземагентства у зазначених областях буде автоматизовано. Це має спростити та пришвидшити доставку листів, доручень та інших резолюцій, протоколів та розпоряджень, які не містять інформацію з обмеженим доступом, до територіальних органів у містах та районах. Має поліпшитися і зворотній зв'язок цих органів з головними управліннями Держземагентства в областях, що прискорить виконання нагальних завдань і вирішення актуальних питань у сфері земельних відносин.

Наразі у Держземагентстві України готуються відповідні накази щодо запровадження електронного обміну документів у територіальних органах в інших областях.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Новим командиром Луцького ...

КОМЕНТАРІ