В Закарпатській області у Виноградові правоохоронці провели оперативно-профілактичні заходи

В Закарпатській області у Виноградові правоохоронці провели оперативно-профілактичні заходи

17.12.14 11:34 0 648
Мета таких заходів – профілактика та попередження правопорушень, недопущення й розкриття скоєних злочинів, охорона громадського порядку.

До відпрацювання було залучено особовий склад Виноградівського райвідділу міліції. Перед тим, як правоохоронці заступили на службу, начальник Виноградівського райвідділу міліції Анатолій Шкирта провів інструктаж, на якому довів підлеглим маршрути патрулювання, чітко визначив завдання щодо перевірки осіб, схильних до вчинення злочинів, зачитав орієнтування та наголосив на обов'язковому дотриманні заходів особистої безпеки.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання працівниками райвідділу виявлено та розкрито чотири злочини.

Також співробітники міліції відпрацьовували розважальні заклади та місця масового скупчення громадян. Перевірено 18 об'єктів на предмет виявлення незаконних пунктів прийому металобрухту, 12 об'єктів, які можуть бути причетні до незаконного грального бізнесу. Також перевірено 11 раніше судимих, 5 осіб, які перебувають під адміністративним наглядом.

Загалом за час відпрацювання міліціонери притягнули 34 особи до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство, насильство в сім'ї, розпивання спиртних напоїв в громадських місцях та за скоєння інших видів правопорушень.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні кількість ...
Наступна новина: 150 літрів пального для ...

КОМЕНТАРІ