В Закарпатській області дільничний інспектор мукачівської міліції затримав крадія,який викрав велосипеди від своїх родичок

В Закарпатській області дільничний інспектор мукачівської міліції затримав крадія,який викрав велосипеди від своїх родичок

17.12.14 15:51 0 681
До мукачівських правоохоронців із заявою про крадіжку звернулися одразу дві жительки с.Ключарки Мукачівського району. В обох украли велосипеди, які стояли в гаражі.

Дільничний інспектор міліції Володимир Магоч, добре знаючи жителів села, відразу почав працювати над розкриттям обох крадіжок. В ході досудового розслідування з'ясувалося, що 21-річний чоловік, якого запідозрили потерпілі, мав хист до злодійства, адже має декілька судимостей.

Під час розмови з дільничним підозрюваний зізнався у скоєному. Він розповів, що опівночі зайшов до дворогосподарства своїх родичок та без перешкод вивів велосипеди.

Тепер він жалкує про свій вчинок. У своє виправдання каже, що до злочину його підштовхнула матеріальна безвихідь. Він ніде не працює.

Але які б не були обставини, що спонукали чоловіка до злочину, факт залишається фактом, і за скоєне доведеться вкотре відповідати.

За даним фактом слідчий розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ