Закарпатські міліціонери висловлюють щирі слова подяки волонтерам із Рахівщини за допомогу й підтримку

Закарпатські міліціонери висловлюють щирі слова подяки волонтерам із Рахівщини за допомогу й підтримку

17.12.14 15:12 0 871
Волонтери з Рахівського району Павло Вербищук і Сніжана Тулик доправили днями вантаж з волонтерською допомогою до табору закарпатських міліціонерів у зоні АТО.

Кілька днів тому чергова група закарпатських правоохоронців повернулася додому зі сходу України. Протягом місяця в зоні АТО наші міліціонери забезпечували правопорядок та захищали мирне населення Донбасу від бандитів. Нині на бойовому посту їх змінили колеги-добровольці з УМВС. І весь цей час нашим правоохоронцям допомагали волонтери з Рахівщини Павло Вербищук і Сніжана Тулик.

Волонтери зібрали цілий мікроавтобус з допомогою, яку надавали їм жителі Рахівщини. Ризикуючи своїм життям та здоров'ям, доставили гуманітарний вантаж в зону АТО до базових таборів закарпатських міліціонерів. Серед речей були продукти харчування, теплий одяг, дитячі малюнки і листи зі словами подяки та підтримки.

Керівництво УМВС України в Закарпатській області та Ужгородського міськвідділу міліції висловлюють щиру подяку волонтерам та всім небайдужим рахівчанам, які взяли активну участь у зборі допомоги для міліціонерів-добровольців Закарпаття. Крім цього, правоохоронці щиро вдячні колективу та учням школи села Ділове Рахівського району, які передали міліціонерам малюнки та листи.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі в період ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ