В Закарпатській області рятувальники взяли участь в обласному турнірі з міні-футболу

В Закарпатській області рятувальники взяли участь в обласному турнірі з міні-футболу

17.12.14 13:59 0 704
16 грудня в Ужгородському спорткомплексі "Юність" відбувся турнір з міні-футболу на кубок Закарпатської обласної організації ФСТ "Динамо" України серед працівників правоохоронних органів Закарпаття.

В турнірі взяли участь 7 команд: Управління ДСНС у області, Чопської митниць, Мукачівського прикордонного загону, Управління СБУ, Управління МВС , Головного управління Державної фіскальної служби, відділу Державної пенітенціарної служби в області.

За команду рятувальників особисто вболівав начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

У півфіналах турніру у запеклих боях зустрілись команди СБУ та ДСНС, Чопських митників та У МВС. На жаль, команда Управління ДСНС, яка до останньої хвилини боролася за лідерство, поступилася команді У СБУ. Тож, у фінальному двобої на футбольному майданчику зустрілися команди У СБУ та У МВС. Основний час фінальної зустрічі закінчився з рахунком 1:1. І долю матчу, а значить і турніру, вирішила серія післяматчевих пенальті. Тут, спортивна фортуна була на боці міліціонерів, які були влучнішими у серії пенальті.

За результатами змагань, команда У МВС посіла перше місце, на другому - команда У СБУ в області, а третіми стали футболісти Чопських митників. Команда оперативно-рятувальної служби Закарпаття посіла четверте місце.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: святий Миколай ...
Наступна новина: На Хмельниччині в МВС ...

КОМЕНТАРІ