В Закарпатській області рахівські правоохоронці провели на території району ряд обшуків

В Закарпатській області рахівські правоохоронці провели на території району ряд обшуків

17.12.14 12:50 0 629
Під час санкціонованих обшуків працівники Рахівського райвідділу міліції виявили та вилучили заборонені предмети та викрадені речі.

Днями на підставі ухвали суду рахівські міліціонери провели кілька обшуків на території району. В результаті чого було виявлено та вилучено викрадений мотоцикл, марихуану, три одиниці незареєстрованої гладкоцівкової мисливської зброї та набої, близько 3000 пачок сигарет з акцизними марками, які під час огляду викликали сумнів у іх достовірності. Також 4 ігрові апарати, 32 LSD телевізори, 18 моніторів, 21 системний блок та інше обладнання, за допомогою якого здійснювалось функціонування нелегальних ігрових закладів.

Як повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт, в результаті обшуків розпочато ряд кримінальних проваджень. Всі вилучені речі буде направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Триває досудове розслідування.

- Для дотримання правопорядку в районі докладаються всі зусилля особового складу Рахівського райвідділу міліції. Правоохоронці й надалі будуть вживати всі заходи для реалізації політики МВС та керівництва УМВС області щодо підвищення довіри населення до правоохоронних органів, - прокоментував в.о. начальника міліції Рахівського району Людвіг Файт.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі пройшов ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ