На Хмельниччині в МВС обговорили хід експерименту зі створення універсального патрульного підрозділу міліції

На Хмельниччині в МВС обговорили хід експерименту зі створення універсального патрульного підрозділу міліції

17.12.14 14:00 0 690
Нагадаємо, даний експеримент діє у Хмельницькому вже з початку листопада цього року. Наразі триває практичний етап випробовування щодо об'єднання дорожньо-патрульної служби ДАІ та патрульної служби міліції, який завершиться наприкінці лютого.

Чергова нарада робочої групи щодо проведення цього експерименту відбулася 15 грудня за участю заступника Міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, начальника Хмельницького міськвідділу міліції Василя Птащука, представника експертної Ради Анастасії Леухіної, а також інших співробітників підрозділів Міністерства.

Під час наради присутні обговорили питання матеріально-технічного забезпечення та навчання. Окремо зупинилися на спілкуванні правоохоронців з громадянами. За словами Сергія Ярового, аби експеримент дав позитивний результат, необхідно знати, що потрібно людям, як вони бачать роботу міліції, що на їх думку потрібно змінити.

Анастасія Леухіна з цього приводу зазначила, що в цілому необхідно удосконалювати етику поведінки.

– Спільним патрулям необхідно знати як спілкуватися і поводити себе не тільки з правопорушниками, а й з мирними людьми, - підкреслила представник експертної Ради.

Загалом кожен із учасників наради виступив зі своєю доповіддю, вносячи при цьому свої пропозиції та зауваження. Окрім цього, заступник Міністра, акцентував увагу учасників наради на оптимізації організації роботи щодо визначення всіх необхідних питань у проведенні даного експерименту.

Прес-центр МВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ