Волонтери організовують вертеп,який поїде вітати зі святами бійців на Донбас

Волонтери організовують вертеп,який поїде вітати зі святами бійців на Донбас

17.12.14 08:54 0 651
Між Різдвом і Старим Новим роком «Народна Самооборона Львівщини» організує поїздку у зону АТО до українських бійців. Цього разу волонтери планують зробити її особливою, адже, окрім необхідних речей та продуктів, привезуть на Донбас і волонтерський вертеп, який даруватиме бійцям святковий настрій.

Про це 16 грудня, на прес-конференції «Перемир’я» на Сході України очима волонтерів» повідомив керівник штабу «Народної Самооборони Львівщини» Микола Щур.

Він розповів, що під час останньої поїздки волонтери привезли подарунки бійцям до Дня св. Миколая.

«Коли ми привозили апельсини і мандарини на блокпости, то бійці ними тішились більше, ніж новими берцями і формою. Для них дуже важлива сама увага, коли до них приїжджають, про них пам’ятають і про них дбають. Тоді бійці відчувають, що стоять не даремно, виконуючи свій патріотичний обов’язок, що справді потрібні», – розповів волонтер.

Журналіст Оксана Клим, яка також їздила до бійців разом із волонтерами, додала: «Ці хлопці не відступлять. Вони надзвичайно вдячні за все, що для них роблять».

Микола Щур зазначив, що у волонтерів виникла ідея організувати вертеп, який вирушить у зону АТО «під кодовою назвою ВВ (волонтерський вертеп)».

До вітання бійців із святами зможе долучитись кожен, взявши участь у благодійній акції «Передай святковий кошик військовому».

«Зрозуміло, що в армії не так важко із продуктами, але бійців не можуть забезпечити ковбаскою і шинкою на свята. Тому вся надія на волонтерів», – зазначив М. Щур.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: на 35 ...
Наступна новина: У Львові двоє молодиків ...

КОМЕНТАРІ