Бійцям у зоні АТО потрібне зимове взуття,– волонтери

Бійцям у зоні АТО потрібне зимове взуття,– волонтери

17.12.14 09:44 0 784
Бійцям у зоні АТО найбільш необхідне зимове взуття. Те, що надходить від Збройних сил, неякісне.

Про це 16 грудня, на прес-конференції повідомив керівник «Народної самооборони Львівщини» Валерій Веремчук.

Він зазначив, що волонтери нещодавно повернулися із зони АТО, куди доставили бійцям дві фури допомоги. В одній була питна вода, а в іншій – необхідні речі, які просили з передової, та подарунки. Зокрема, бійці отримали продукти харчування, 50 буржуйок, інструменти для ремонту техніки.

«Під час зимового сезону особливо потрібне зимове взуття, теплі речі. Зі слів військових, те взуття, яке надходить із Збройних сил, неякісне», – розповів Веремчук.

Депутат Львівської обласної ради Олександр Ганущин зазначив, що, на жаль, українське взуття за якістю гірше, ніж німецьке вживане.

В. Веремчук також додав, що проблеми із військовою зимовою формою немає: «Держава це питання вирішує. Звичайно, хотілося, щоб форма мала кращу якість, щоб не горіла».

Олександр Ганущин розповів, що бійцям доставили також 110 маскувальних халатів. З часом волонтери планують повністю забезпечити снайперів ними. Одне з підприємств погодилося безкоштовно шити халати за умови надання необхідних матеріалів.

Валерій Веремчук також розповів, що бійцям доставили тонну апельсинів та мандаринів. Крім того, львівська фабрика карамелі зробила цукерки для воїнів АТО «ПТН ПНХ». 30 кг солодощів завезли на блокпости.

«Не можна сказати, що наша армія голодна. На польових кухнях їжа абсолютно проста, але досить ситна», – додав він.

Бійці з нетерпінням чекали і на малюнки від дітей, адже це підносить їх бойовий дух.

Від волонтерів воїни отримали і два буси і джип.

Олександр Ганущин зазначив, що у планах волонтерів забезпечити бійців планшетами з системою наведення, які дозволяють безпомилково визначити, куди має бути націлена артилерія. Кілька десятків такого обладнання уже передали у зону АТО.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: ДАІ та ...
Наступна новина: Зведений загін ...

КОМЕНТАРІ