Активісти доправили у зону АТО 2 тонни кормів для тварин

Активісти доправили у зону АТО 2 тонни кормів для тварин

17.12.14 14:53 0 715
У Донецьк було доставлено чергову велику партію безкоштовних кормів для тварин завдяки всеукраїнській ініціативі «Не залишай нас в АТО». Партія налічує 2 тонни сухих кормів, що без домішок становить близько 20000 порцій відповідно до ветеринарних норм харчування.

Про це 16 грудня повідомляє прес-служба громадської ініціативи.

З цієї партії корми підуть на годування тварин у притулку «ПІФ» (900 тварин), КП «Тварини в місті» (300 тварин), притулку при фабриці іграшок (90 тварин), зоозахисній організації «Гуманіст» (33 тварини), також відповідальним опікунам у Донецьку (78 тварин) та опікуну в Макіївці (58 тварин).

Надати заявку на отримання кормів для опікунів, волонтерів чи притулків у зоні АТО, можна, відправивши дані про кількість своїх тварин, контакти та опис потреб на електронну скриньку ініціативи «Не залишай нас в АТО» – tvaryny.kormotech@gmail.com

Під час ініціативи 20 грамів з кожного кілограма проданих на всій території України (крім мереж супермаркетів) сухих кормів «Клуб 4 лапи», «Гав!» або «Мяу!» відправляються котам і собакам, що залишились у зоні АТО.

Нагадаємо, за листопад у зону АТО в ході ініціативи «Не залишай нас в АТО» було відправлено 5000 кг сухих кормів для тварин, які були доставлені більше 2000 котів і собак у Донецьку, Луганську, Горлівці та Макіївці.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ