Користувачі отримують від своїх друзів посилання у повідомленнях зі своєю аватаркою і написом «OMG», пише ТСН.
Також юзери, які клікнули на посилання, починають «відзначати» ще 20 своїх френдів у «приватному відео».
Кожен, хто натисне на лінк або спробує відтворити неіснуюче відео, піддається зараженню. Поки що ні одна антивірусна компанія не прокоментувала, що за хробак атакував соцмережу.
З цього приводу також мовчать поки і в адміністрації Facebook. Однак головні поради від комп’ютерників – у жодному разі не відкривати ці повідомлення від друзів, а якщо все ж відкрили – негайно змінити пароль та перевірити ваш пристрій на віруси.
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Житомирському районі ...
Наступна новина: У Львівській області ...
Пародонтологія: які проблеми ясен лікує ...
Bagasse Lunch Boxes Under Real Food-Service Conditions: Heat, Oil, Steam and Stacking
Какая нужна страховка для въезда в Украину иностранцу?
Вантажні перевезення в Києві: що потрібно знати
Dog Coats That Work in Motion: A Construction Guide to Warmth, Fit and Layering