В Івано-Франківську приміщення молочної кухні віддадуть дітям-аутистам

В Івано-Франківську приміщення молочної кухні віддадуть дітям-аутистам

17.12.14 14:25 0 633
Секретар міської ради Микола Вітенко пропонує віддати приміщення колишньої молочної кухні громадській організації «Світанок-ІФ» яка опікується дітьми-аутистами

Під час щотижневої оперативної наради Микола Вітенко висловив пропозицію міській владі допомогти громадській організації «Світанок-ІФ» яка опікується дітьми-аутистами та дітьми із порушенням психо-мовленнєвого розвитку.

Як відомо, приміщення, яке громадська організація тимчасово орендувала для занять із дітьми, зараз продають. Діти з викладачами перебираються у інше, але напівпідвальне приміщення, яке дала в оренду Вовчинецька сільська рада, поки не придатне для занять, та й знаходиться за межами міста.

Секретар міської ради Микола Вітенко заявив, що аби назавжди поставити крапку в політичних спекуляціях навколо приміщення колишньої молочної кухні на Незалежності, 36 та допомогти дітям пропонує передати його організації «Світанок-ІФ».

Як зазначив секретар – до чергової сесії міської ради ще є час, а тому попросив доручити фонду комунального майна спільно з департаментом соціальної політики опрацювати питання і підготувати проект рішення.

«Я думаю депутати одноголосно підтримають цю ідею. Таким чином ми справді допоможемо зі свого боку дітям» – сказав Микола Вітенко.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ