Викрадачем прикрас виявився раніше судимий івано-франківець

Викрадачем прикрас виявився раніше судимий івано-франківець

17.12.14 12:40 0 691
Перебуваючи в гостях у свого товариша, молодик викрав золоті та срібні прикраси його сестри, які здав перекупникам. Зараз міліціонери перевіряють його причетність й до вчинення інших кримінальних правопорушень на території міста.

До чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції поступило повідомлення від місцевої жительки про крадіжку. Прибувши на місце пригоди, працівники міліції опитали заявницю і з'ясувалося, що до її брата напередодні заходив в гості товариш. Після гучного застілля жінка й виявила зникнення золотих та срібних прикрас.

Як згодом встановили працівники міліції, до крадіжки причетний 27-річний раніше судимий мешканець обласного центру. Івано-франківець в скоєному зізнався та розповів, що викрадене продав, а отримані кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Львівщина готує соціальну ...

КОМЕНТАРІ