В управлінні Державтоінспекції Львівщини відбулась зустріч керівництва із громадськими активістами

В управлінні Державтоінспекції Львівщини відбулась зустріч керівництва із громадськими активістами

17.12.14 10:39 0 718
В управлінні Державтоінспекції у Львівській області відбулось чергове засідання Громадської ради, що діє при УДАІ. До складу цього дорадчого органу увійшли представники понад п’ятнадцяти організацій.

Керівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк розповів присутнім про результати роботи працівників підрозділу за останні місяці. Зокрема, відзначив, що завдяки зусиллям правоохоронців вдалося стабілізувати ситуацію на автошляхах області.

«Основне завдання працівників ДАІ – профілактика аварійності», - наголосив Олександр Хутняк. Він зауважив, що протягом останнього часу на Львівщині було проведено комплекс цільових профілактичних заходів із виявлення правопорушень, які безпосередньо впливають на рівень аварійності. «Насамперед, це випадки керування у стані алкогольного сп’яніння та перевищення швидкості», - підкреслив керівник Державтоінспекції області.

Чимало уваги правоохоронці приділяють навчанню юних учасників дорожнього руху. «Працівники ДАІ постійно проводять для дітей пізнавальні уроки та вікторини, влаштовують цікаві акції», - зазначив полковник міліції Олександр Хутняк.

В управлінні Державтоінспекції Львівщини систематично відбуваються «круглі столи» з представниками автотранспортних підприємств області, адже безпека пасажирських перевезень – на постійному контролі правоохоронців.

Громадські активісти поцікавилися у керівника управління Державтоінспекції Львівщини, чи реагує він на повідомлення громадян про випадки неправомірної поведінки інспекторів ДАІ.

«Жодне звернення не залишається поза моєю увагою», - підкреслив Олександр Хутняк. Він повідомив, що за кожним таким фактом проводиться ретельна перевірка. «Якщо дійсно підтверджується, що працівник ДАІ діяв із порушенням, - його притягують до дисциплінарної відповідальності», - наголосив керівник Державтоінспекції Львівщини.

Учасники Громадської ради виступили з ініціативою, аби представники цього органу також мали змогу долучатися до проведення службових розслідувань, насамперед, за фактами, що викликали суспільний резонанс.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ